تماس
021-66582923

درمان خانگی تپش قلب و اضطراب

پرستار بیمار, پرستار سالمند, پرستار کودک
بدون دیدگاه
درمان خانگی تپش قلب و اضطراب

تپش قلب ممکن است در شرایطی برای شما پیش آمده باشد که اگر این شرایط به شکلی باشد که ناشی از یک سری بیماری‌ ها در شخص شما حاصل گردد که باید حتما تحت نظر پزشک درمان شود. اما اگر خیلی حاد نباشد شما می توانید با انجام درمان های خانگی تپش قلب آشنایی پیدا کنید تا بتوانید شرایط قلب خود را به آرامش برسانید . در زیر به تعدادی از این درمان ها و مراقبت های پرستاری در منزل اشاره شده است این موارد شامل :

انواع تکنیک و درمان خانگی تپش قلب عبارتند از :

آمارها نشان می دهد که تپش قلب می تواند علائم یک بیماری قلبی باشد . همچنین این آمارها نشان می دهد که این مشکل بیشتر در سالمندان و افرادی که سن بالا دارند انجام می شود . پس این مطالب می تواند برای افرادی که وظیفه مراقبت و پرستاری از سالمند در منزل را برعهده دارند مفید باشد همچنین به عنوان یک  پرستار بیمار در منزل بهتر است درمان خانگی تپش قلب را یاد بگیرید.

۱) استرس را از خود دور کنید و خود را ریلکس کنید :

زمانی که شما اضطراب داشته باشید به مراتب روی سلامتی و قلب شما تأثیر منفی خواهد گذاشت و می‌ تواند قلب را به تپش بیاندازد .شما با روش های ریلکس کردن می توانید از تپش قلب خود جلوگیری نماید. این روش های جلوگیری شامل نفس های عمیق کشیدن، حرکات یوگا، پیاده روی در محیط‌ های بیرون، انجام فعالیت‌ های ورزشی، استراحت بعد از انجام کار می باشد و این یکی از درمان های خانگی بسیار موثر برای این معضل محسوب می‌ شود .

۲) از مواد غذایی محرک زا اجتناب نمایید :

برای فرو کش کردن تپش قلب خود باید یک سری از مواد غذایی به طور کلی موادی که باعث تحریک قلب شما می شود را کنار بگذارید به طور مثال مصرف دخانیات که می تواند تپش را بالا ببرد یا مصرف دارو های خاص و مواد غذایی کافئین دار مانند قهوه و نوشابه، مصرف دارو هایی برای تنظیم فشار خون و غیره به مصرف می رسند را در صورت ایجاد تپش قلب کنار بگذارید .

۳) مواد غذایی را که دارای الکترولیت هستند را به اندازه معمول مصرف نمایید :

همان طور که می‌ دانید الکترولیت یک سری از مولکول های درون بدن هستند و وظیفه انتقال سیگنال‌ های الکتریکی برای میزان ضربان قلب را دارد. مواد غذایی که دارای الکترولیت ها هستند را باید به اندازه متعادل به مصرف برسانید تا بدن شما قوی شود سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم که در مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، موز، اسفناج، ماهی یافت می شود دارای الکترولیت هستند شما می توانید مکمل های آن را نیز زیر نظر پزشک مصرف کنید.

( در ادامه توصیه میشود مقاله علائم هشدار دهنده ناراحتی قلبی را مطالعه نمایید )

۴) هیدراته کردن بدن :

قلب انسان برای این که بتواند خون را به راحتی پمپاژ کند و آن را به گردش در بیاورد به آب فراوان در بدن نیاز دارد. حال اگر بدن دچار کم آبی شود تپش قلب بالا می‌ رود پس به مقدار لازم آب بنوشید مخصوصا اگر این مشکل را دارید و سردرد های زیادی دارید و ادرار شما بسیار تیره است این تکنیک از درمان های خانگی تپش قلب محسوب می‌ شود .

۵) اجتناب از مشروبات الکلی :

زمانی که شما الکل مصرف می‌ کنید فیبریلاسیون دهلیزی افزایش پیدا می‌ کند و این بیماری باعث افزایش تپش قلب می گردد .

۶) انجام حرکت‌ های ورزشی منظم و روتین :

همان طور که می‌ دانید ورزش برای سلامتی قلب بسیار مهم است و بار ها شنیده اید که ورزش سلامتی قلب را تضمین می‌ کند. شما با انجام فعالیت‌ های ورزشی ضمن این که می‌ توانید اضطراب های خود را به حداقل برسانید کمک به تقویت عضلات قلب نیز می کنید. این تمرینات ورزشی که با انجام روتین آن می توانید تپش قلب خود را کنترل نمایید شامل:

انجام پیاده روی در روز حداقل نیم ساعت، دویدن به صورت آهسته، انجام دادن دوچرخه سواری و شنا کردن می باشد. شایان ذکر است بدانید ممکن است که یک سری از ورزش تپش قلب شما را افزایش بدهد در این صورت حتما باید با پزشک خود مشورت کنید و سپس به انجام آن ها بپردازید .

( در ادامه توصیه می شود مقاله مراقبت های بعد از عمل قلب باز در منزل را مطالعه نمایید )

۷) به تحرک وا داشتن عصب واگ :

یکی از مهم ترین عصب هایی است که به قلب شما متصل شده است و وظیفه آن منظم کردن ضربان قلب می باشد. اگر دچار تپش قلب شدید می توانید این عصب را تحریک کنید تا فعالیت خود را برای تنظیم ضربان قلب آغاز کند. برای به تحرک وا داشتن آن می توانید یک سرفه محکم بزنید و یا حوله مرطوب و خیس را روی قلب خود قرار دهید. یکی دیگر از راه‌‌ های به تحرک وا داشتن آن دوش آب سرد گرفتن می باشد این تکنیک یکی از راه های درمان خانگی تپش قلب محسوب می‌ شود .

۸) در غذا خوردن خود تعادل برقرار کنید :

یکی دیگر از درمان های خانگی تپش قلب این است که غذایی که می خورید در آن ها تعادل برقرار کنید. به طور مثال از خوردن بیش از حد ماهی در یک زمان خودداری نمایید. زیرا با خوردن نا متعادل آن بدن خود را برای هضم اضافه مواد غذایی به اجبار وا می دارید و بدن مجبور می‌ شود به جای این که خون را به سمت قلب هدایت کند بیشتر به سمت گوارش شما را بفرستد.

این امر باعث ایجاد تپش قلب می شود و گرنه خوردن ماهی که سرشار از امگا ۳ می باشد برای سلامت قلب بسیار مفید و موثر واقع شده است اما اگر مصرف آن را در یک زمان بیشتر بخورید تاثیر بدی در قلب شما خواهد داشت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

1 + پنج =

فهرست