تماس
021-66582923
پرستار کودکپرستاری در منزل

پرستاری از نوزاد یک ماهه در منزل

اگر نیاز به خدمات مراقبت و پرستاری در منزل دارید فرم زیر را پر کرده و ارسال نمایید

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

پرستاری از نوزاد یک ماهه در منزل با مراقبین تحصیل کرده و با تجربه

” پرستاری از نوزاد یک ماهه در منزل ” زیباترین اتفاقی که می توان در طول زندگی پدر و مادر قلمداد کرد تولد فرزندشان می باشد و وقتی نوزادشان را در بغل می گیرند آرامش را احساس می کنند که شاید نمونه ای نداشته باشد . مادران در بدو تولد نوزادشان زیباترین احساس دنیا را دارند ولی در کنار این احساس که قابل وصف نیست .اما در کنار آن استرس و دلهره هایی هم به همراه می باشد .

نداشتن تجربه ، شرایط ، نحوه پرستاری از نوزاد باعث شده تا مادر نوزاد به فکر بهترین راه برای پرستاری و نگهداری از نوزاد خود باشد . به کار گیری یک پرستار نوزاد در کنار مادران تسلی خاطری به آنان خواهد بود تا دیگر نگران قواعد و مسائل نگهداری و امنیت نوزادشان که تازه متولد شده نباشند و پرستار نوزاد می تواند با درایت و تجربه و علمی که در این زمینه دارد مادر را به نحو درست در نگهداری از نوازد حمایت کند .

مادر نیز بعد از تولد نوزاد دچار دگرگونی در حال خود می شود که می توان افسردگی ، احساس غم و اندوه و مواردی از این چنین را مثال زد که با داشتن یک پرستار نوزاد در کنار خود می تواند این احساس را فراموش کند .پرستار نوزاد می تواند حتی در امور منزل مانند خرید ، نظافت منزل و گردش و … مادر را یاری نماید. موسسه آتیه پرستاران سلامت که خدمات مراقبت در منزل را برعهده دارد میتواند بهترین پرستار که تخصص در مراقبت از نوزادان یک ماهه را دارند برای شما مادران عزیز اعزام نماید. این خدمات جزو خدمات در شرایط خاص می باشد.

شرایط و ویژگیهای نوزاد یک ماهه :

نوزادان در یک ماهی دید بسیار قوی ندارند و قدرت دید آنها بین 8 تا 15 سانتی متر می باشد . نوزاد یک ماهه خیلی قادر نخواهد بود که با شما ارتباط چشمی و نگاهی برقرار کند برای همین بیشتر به موها و ابروها و سایرنقاط صورت نگاه می کند ولی بعد از گذشت یک ماه نوزاد به خوبی می تواند با شما ارتباط چشمی برقرار کند و خود شما شاهد این امر خواهید بود .

در این شرایط استفاده از یک پرستار مادر و نوزاد بعد از زایمان در کنار شما مادران عزیز می تواند باعث شود که تمام این مراحل را برای شما توصیف کند و با درایت و تجربه ای که دارد در امر پرستاری از نوزاد، شما را راهنمایی می کنند .

قدرت بینایی و حرکات ادراکی در نوزادان یک ماهه :

نوزاد بعد از گذشت سه هفته از تولدش هوشیار می شود و به کسی که به او غذا می دهد و محبت می کند برایش آشنا بوده و به او نگاه می کند . پلک زدن کودکان در 6 تا 8 هفتگی زمانی اتفاق می افتد که چیزی به صورتش نزدیک شود، برای اینکه از چشمانش محافظت کند پلک میزند . مردمکهای چشم نوزاد به نور واکنش نشان می دهد و بیشتر نگاه به جایی می باشد که نور زیاد باشد و زمانی که نور داخل چشمانش بیفتد پلک خود را سریع به هم میزند .

قدرت شنیداری نوزاد یک ماهه :

شنیدن صدای ناگهانی برای نوزاد دلهره آور است و احساس ترس می کند . در این حالت بدن خود را می کشد و دست و پاهایش را باز می کند و شروع می کند به گریه کردن . نوزاد یک ماهه به خوبی قدرت تشخیص صدا را ندارد و وقتی که شما با او جرف می زنید و برایش صدایی تولید می کنید سرش را به این ور و آن می چرخاند تا محل صدا را تشخیص دهد.

وظایف پرستار نوزاد یک ماهه در منزل :

مادران یا به دلیل تجربه نداشتن و یا به دلیل استرس و نگرانی که دارند اغلب دوست دارند در بدو تولد نوزادشان، کسی را در کنار خود داشته باشند . یک پرستار نوزاد یک ماهه در منزل با توجه به تخصص و علم کافی در امور نوزاد و نگهداری و مراقبت از او می تواند شما مادران عزیز را در این امر مهم یاری رساند .

وظایف یک پرستار نوزاد یک ماهه :

  • نحوه درست نگهداری نوزاد ( حالت سروگردن و دست و پای نوزاد در هنگام گرفتن در آغوش باید در شرایط درستی قرار گیرد )
  • مراقبت از بند ناف نوزاد ( تمیز و ضد عفونی نگه داشتن بند ناف )
  • قنداق کردن نوزاد یک ماهه ( نحوه درست قنداق کردن نوزاد باید حتما به درستی رعایت شود )
  • کمک به آروغ زدن کودک در هنگامی که سیر است .
  • ماساژ دادن نوزاد : ( ماساژ دادن نوزاد مراحلی دارد که یک پرستار نوزاد یک ماهه به آن واقف می باشد )
  • خواباندن کودک به طور صحیح : ( تنظیم نور اتاق کودک در شبانه روزی باعث می شود کودک فرق بین روز و شب را درک نماید.
  • تعویض پوشک نوزاد ( استفاده از هر نوع شامپو یا صابونی برای تمیز کردن نوزاد جایز نیست )
  • لباس پوشاندن نوزاد ( به دلیل اینکه نوزاد گرمای بدن خود را از طریق سرش از دست می دهد نحوه ی لباس پوشاندن نوزاد بسیار مهم می باشد )
  • ارتباط گرفتن با کودک و حرف زدن با آن ( حرف زدن با کودک امری لازم و کارساز می باشد . سعی کنید با کودک خود صحبت کنید )

مهترین خصوصیاتی که یک پرستار نوزا 1 ماهه باید داشته باشد :

  • داشتن شوق و اشتیاق
  • انرژی داشتن
  • قدرت تحمل استرس
  • بلوغ عاطفی
  • توانایی انجام چندین کار با هم
  • انعطاف پذیر بودن با شرایط
  • وفق دادن خود را با شرایط

برقراری ارتباط عاطفی پرستار کودک با نوزاد :

مهارت در شکل گیری ارتباط با نوزاد خود امری مهم تلقی میشود که یک پرستار کودک  باید به آن واقف باشد و بتواند ارتباطی صمیمی و قوی را با نوزاد داشته باشد تا خانواده نوزاد نیز حس خوشایندی را تجربه کند .

  • تماس پوست با نوزاد که باعث آرامش و سلامت نوزاد خواهد شد
  • با کودک حرف زدن و شنیدن صدای پرستار نوزاد که باعث هوشیاری کودک خواهد شد
  • پرستار نوزاد می تواند با شیر دادن توسط شیشه به نوزاد ارتباط صمیمی را بین نوزاد و خوش ایجاد کند
  • حرف زدن ، خواندن آواز ، کتاب خواندن و انجام کارهای لذت بخش برای نوزاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

18 − پانزده =

درخواست مشاوره پرستاری از آتیه پرستاران سلامت
فهرست