تماس
021-66582923
پرستار بیمارپرستار سالمندپرستاری در منزل

نحوه برخورد با بیمار سالمند توسط پرستار منزل

پرستاران منزل علاوه بر داشتن مهارت های پرستاری و مراقبتی باید یک روانشناس خوب نیز باشند. این پرستاران باید نحوه برخورد با بیمار را به خوبی و به صورت حرفه ای بدانند تا بتوانند خدمات خود را به خوبی به بیمار بدهند و همچنین بیمار نیز با نحوه برخورد درست بهتر پذیرای خدمات پرستاران می باشد. ما در این مقاله قصد داریم به نکات ارزشمندی در رابطه با نحوه برخورد با بیماران مخصوصا بیماران سالمند را برای شما عزیزان و پرستاران فداکار ارائه دهیم . پس تا پایان مارا همراهی نمایید.

نحوه برخورد با بیمار سالمند

1- به خودتان انگیزه دهید

یکی از راه هایی که باعث می شود پرستار به خودی خود با بیمارش برخورد مناسب داشته باشد انگیزه دادن به خود می باشد. همیشه به خودتان بگویید که چه چیزی باعث شده که شما پرستار سالمند شوید.  در واقع انگیزه ی شما برای انتخاب این شغل چه چیزی بوده است ؟ . چه اهدافی باعث شده که شما پرستار سالمند شوید؟ . شما وقتی می توانید در شغل پرستار سالمند موفق شوید که مشکلات و محدودیت های مراقبت از سالمند را تجربه کرده باشید.

2- همیشه شاد و رفتار مثبت داشته باشید

به عنوان یک پرستار سالمند همیشه سعی کنید صبور باشید و شرایط بیمار را درک کنید و باید رفتارتان در ظاهر هم این ویژگی ها را نشان دهد تا بیمار سالمند متوجه  احساسات شما شود . این کار شما باعث می شود که بیمار نصبت به شما حس خوبی داشته باشد.

3- با احترام رفتار کنید

هرچه بیمار سالمند تر باشد از روحیه و اعتماد به نفس پایین تری برخوردار است.  در واقع افراد در دوران سالمندی آن شادابی و اعتماد به نفس دوران جوانی را ندارند و خودشان از این قضیه بسیار رنج می برند . اما یک پرستار سالمند در این مواقع باید چه نکاتی را رعایت کند تا این حس کم کم از درون بیمار سالمند پاک شود؟

مراقب  سالمند همیشه  باید این را در نظر بگیرد که نباید نسبت به بیمار سالمند از بالا به پایین نگاه کند . همیشه فکر کند که  سالمند  هم مثل یکی از اعضای خانواده او است و باید با احترام با او  رفتار شود . پرستار سالمند همیشه سعی کند رفتار دوستانه از خود نشان دهد  تا حس خوشایندی به بیمار سالمند دست دهد.

4- با احترام صحبت کنید

از دیگر روشها و نحوه برخورد با بیمار با احترام صحبت کردن می باشد. پرستار باید همیشه با سالمند بیمار خود با احترام و با محبت صحبت کند. بسیاری از بیماران سالمند پرخاشگر و لجباز می باشند . پرستار سعی کند در این مواقع با بیمار خود لجاجت نکند و به طور دوستانه و مسالمت آمیز مشکل را حل کند .

احتمال دارد بیماران سالمند از شنوایی ضعیفی برخوردار باشند پس این مشکل نباید باعث شود که مراقب  سالمند در هنگام صحبت کردن با او طوری رفتار کند که باعث رنجیده شدن سالمند بیمار شود.

5- سعی شود از اصطلاحات مخصوص  در حوزه کاری خود زیاد استفاده نکنید.

در هنگام صحبت کردن با سالمند بیمار سعی کنید از کلمات ساده و قابل فهم استفاده کنید . شاید شغل شما ایجاب کند که در طول روز در کنار همکارانتان زیاد از اصطلاحات کاری خود استفاده کنید اما نباید با بیمار  از این اصطلاحات استفاده کنید چون احتمال می رود بیمار از بکار بردن این کلمات سردرگم  و عصبانی شده و این عصبانیت به شما هم سرایت کند.

6- خوب گوش دادن به بیمار سالمند

یکی دیگر از راه ها و نحوه برخورد با بیمار خوب گوش دادن می باشد. یک پرستار باید بداند که یکی از مهمترین کارهای مراقبت از بیمار در منزل، خوب گوش دادن به حرف های سالمند بیمار و انجام خواسته های او می باشد. بزرگترین دغدغه ی سالمندان ترس از تنهایی می باشد و دوست دارن کسی در کنارشان  باشد و با او حرف بزنند و درد و دل کنند . پس هنگامی که سالمند با شما درد و دل می کند سعی کنید خوب به حرف های او گوش کنید و حرف های او را تایید کنید. از وظایف دیگر مراقب  سالمند  این است که به بیمار سالمند  روحیه دهید تا او احساس پوچی و ناامیدی نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

ده + 16 =

درخواست مشاوره پرستاری از آتیه پرستاران سلامت
فهرست